

Nov. 15, 2024 Full Day Symposium: Next Gen Building Enclosures

University of Texas - JJ Pickle Research Center, Austin, Texas

November 14th Activities:

- 4 5pm Optional Tour sign-up required: T3 Eastside mass timber office building
- 5 6pm Happy Hour at Cosmic Saltillo: informal event, not reserved

November 15th Agenda at JJ Pickle Research Campus:

8 – 8:15am	(15 mins)	Welcome (Sophia Razzaque, Austin AIA President)
8:15 – 9:15am	(60 mins)	George Wilcox with Clayton Korte and Trevor Brown with JE Dunn Construction:
		"The three Rs: Reuse, Renovation and Recladding"
9:15 – 10:15am	(60 mins)	Luke Leung, Director of Sustainable Engineering at SOM:
		"Bioclimatic Skins for Future Environments"
10:15 – 10:30am	(15 mins)	Break - Vendor Booths Open
10:30 – 11:30am	(60 mins)	Chris Hardy, Design Director for MASS in Rwanda:
		"Seeking Abundance"
11:30 – 12:30	(60 mins)	Lunch – Vendor Booths Open
12:30 – 2pm	(90 mins)	Joe Lstiburek, Principal of the Building Science Corporation:
		"The Future of Building Enclosures"
2 – 3pm	(60 mins)	Dan Stine, Director of Design Technology at Lake Flato:
		"Building Enclosures in Revit – Unlocking Analysis Opportunities"
3 – 3:15pm	(15 mins)	Break – Vendor Booths Open
3:15 – 4:15pm	(60 mins)	Graham Finch, Principal and Senior Building Science Specialist at RDH:
		"Looking Upwards and Onward – Building Enclosures for Tall Timber Buildings"
4:15 – 4:55pm	(40 mins)	Q&A Panel combined with happy hour
4:55 – 5pm	(5 mins)	Closing Remarks (Kristof Irwin, Positive Energy)